Чолину жену напала обожаватељка

Откако је крочио на музичку сцену, Здравко Чолић је постао миљеник жена.

Забава 12.04.2017 | 08:35
Чолину жену напала обожаватељка
Због обожаватељки које су га пратиле у стопу, пјевач је током богате каријере имао много непријатности. Једна ће му остати упамћена цио живот.

Наиме, Чолина ватрена обожаватељка је отишла толико далеко, да је његову супругу Александру напала ножем и посјекла по лицу.

- Много тога сам прошао и доживио у животу. Једном је моју супругу ножем напала нека обожаватељка и посјекла је по лицу. Сандра се измакла, али ју је ова мало закачила, срећом без већих посљедица. То је било давно, али се и дан-данас сјећам тога. Моја жена других већих непријатности није имала, јер се не експонира, није тај тип, а и сматрам да жена и дјеца треба да буду далеко од очију јавности - рекао је Чолић за један магазин.

Он је објаснио да је у овом случају срећа у несрећи била то што његова законита супруга није љубоморна, па се драма брзо завршила.

- Моја супруга је реаговала како треба. Она разумије мој посао. Мислим да то позитивно дјелује на њу. Она то доживљава као добро и лијепо, као нешто што представља дио мене. Та публика је годинама уз мене и подржава то што радим. Вјерујем да може да јој буде само драго због тога - испричао је пјевач.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зељко

12.04.2017 16:20

Бог те видио,ста би са овим цовјеком,,као слогиран.Ботокс је цудо.

ОДГОВОРИТЕ