Карлеуша купила Цецину хаљину

Док себе назива модном иконом, певачица Јелена Карлеуша заборавља да немају сви кратко памћење.

Забава 31.03.2017 | 14:48
Карлеуша купила Цецину хаљину
Наиме, након бројних копија светских познатих личности, дешава јој се да пронађе инспирацију и у домаћим јавним личностима. Тако се пре седам дана похвалила новом модном комбинацијом, коју је фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић носила 2005. године док је радила едиторијал са Дејаном Милићевићем за недељник „Сцандал!“, али је тек недавно Цеца одлучила да се одрекне овог одевног комада.

У маниру светских трендова, Карлеуша је ову хаљину, како сазнајемо, купила у продавници половне робе.

- Стилиста са којим Цеца сарађује је након једног фотографисања уз њену сагласност продао десетак хаљина жени познатој међу естрадним светом, која врло често осим нове гардеробе, продаје и већ ношене ствари познатих дизајнера. Овим путем је ова хаљина завршила у Карлеушиним рукама - каже за „Ало!“ извор који је упућен у целу причу и додаје да није сигуран да ли је Јелена знала да је то Цецина хаљина или не у моменту куповине овог половног комада.



Сви знамо за бурне реакције Јелене Карлеуше на које никада није имала одговор, те не знамо да ли овим гестом исказала да осим што гледа Цеци у леђа по питању музичке каријере, воли да ископира и по неко модно издање Разнатовићеве. Иако сада увек демантује како пати што није на Цецином месту, на почетку каријере, мала од скандала јавно је истицала, када се тек појавила у емисији код Минимакса, где је о Цеци причала као о свом идолу, да би је последњих година константно блатила.

- Цеца зна да и кад је ту и кад није ту, ја исто говорим. Ја њу волим. Стварно је волим и као певачицу и као мој узор, јер свака млада певачица има неки свој узор, и као човека. Врло је симпатична и пријатна - изјавила је својевремено Јелена.

Да је подсвест чудо, те да је Јелени фолк дива само трн у оку, говори управо ова одевна комбинација, ископирана од главе до пете. Судећи по фотографијама, Јелена је чак и стил накита украла из едиторијала фолк диве, који је у боји злата. Једина разлика је пунђа коју је Карлеуша направила, за разлику од Цеце, која је своју косу пустила. Фотографије до којих смо дошли говоре више од речи, Цеца је своју хаљину прошетала испред фото-апарата пре неколико година када је своје фанове частила едиторијалом и ово је била само једна од комбинација.

Ово је само један у низу „копи-пејст” стајлнига плавокосе певачице, која се по друштвеним мрежама хвали како је копирају светске звезде. Како би оправдала своје наводе, убудуће би морала да поведе рачуна чији модни стајлинг прати како саму себе не би демантовала.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МАМБО ИТАЛИАНО

31.03.2017 17:00

Њих двије су исте у неприродности. Доцим, цисто сумњам да је ЈК знала коме је хаљина припадала. Цеца је 2005 имала 32, а ЈК 5 година мање. Да ли мислите кад сте 20 и несто да пратите Цецу у одјевању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.03.2017 19:38

Ти прати колинду у свлачењу и облачењу