Меша: Реми у Белгији добар, али морамо гледати себе!

"Најважније да смо против Гибралтара освојили три бода. У Албанији нам није примаран резултат", истакао је Мехмед Баждаревић, селектор фудбалске репрезентације БиХ уочи вечерашњег тренинга у Тирани.

Фудбал 27.03.2017 | 10:30
Меша: Реми у Белгији добар, али морамо гледати себе!
Фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине синоћ су тренирали у Тирани уочи пријатељске утакмице коју ће у уторак, 28. марта, одиграти у Елбасану против Албаније.

Тренинга су били поштеђени Един Цоцалић, Авдија Вршајевић, Армин Хоџић, Ермин Бичакчић и Гојко Цимирот који су синоћ играли у побједи над Гибралтаром у Зеници (5:0) у петом колу групе Х квалификација за Свјетско првенство у Русији 2018. године.

"Најважније да смо освојили три бода јуче. Требало је бити озбиљан и да наставимо у добром ритму. Одрадили смо посао и то је најважније", истакао је Баждаревић уочи данашњег тренинга у Тирани.

О ремију Белгије и Грчке (1:1) синоћ у Бриселу, који математички БиХ доноси могућност у преосталих пет кола да се бори и за прво мјесто и директан пласман на СП, Баждаревић је рекао:

"То може бити добро, а и не мора. Морамо играти своје... У сваком случају, сада ће бити интересантније (Белгија 13 бодова, Грчка 11, БиХ 10, оп.а.)."

У утакмици са Гибралтаром Сеад Колашинац добио је други жути картон, па неће имати право наступа у мечу са Грцима, 9. јуна, можда и најважнијим у квалификацијама.

"Да ли је заслужио картон, или је данак неискуству. Мислим да није било за картона. Цијелу седмицу смо понављали да се сачувамо картона, али ето, направио је грешку", казао је Баждаревић.

Репрезентативци БиХ сутра ће тренирати од 18 сати на Елбасан Арени, гдје ће у истом термину за два дана одиграти и тест дуел са Албанцима.

"Резултат не би требао бити примаран у утакмици са Албанијом. Сигурно ће пробати неке опције, али свакако било би добро остварити добар резултат", нагласио је Баждаревић, поручивши да су Албанци добар противник и да ће БиХ стога имати добру провјеру пред сусрет са Грчком.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар