Драгана на турнеји

Драгана Мирковић после више од 15 година паузе креће на балканску турнеју.

Забава 22.03.2017 | 13:47
Драгана на турнеји
Турнеја "Од милион један", коју је назвала по свом новом студијском албуму. Током породичног одмора на Монблану фолк звезда је напунила батерије за предстојеће наступе и снимила спот за песму "Само ми је добро" у којем се могу видети величанствени пејзажи Алпа.

- Увек сам се трудила да публици приредим изненађење и ово је начин да јој се захвалим на подршци свих ових година - рекла је Драгана, која ће 19. маја наступити у арени "Борис Трајковски" у Скопљу. - Концерти ће бити прилика да се дружим са публиком из региона на великим сценама и потрудићу се да сваки наступ буде незабораван, јер се то од мене очекује. Што се спота тиче, на њему се дуго и предано радило, а осим документарних кадрова, садржи и инсерте снимане у ДМ телевизији и сцене у којима играм и певам са "Пинковим звездама". Хтела сам да забележим лепе тренутке из свог живота и надам се да ће публика уживати као што сам ја уживала док сам ово снимала.

Драгана је недавно поново удружила глас са певачем Данијелом Ђокићем, са којим је пре 10 година урадила песму "Живот мој". Овог пута су поново запевали у дуету и снимили спот за заједничку песму у режији Дејана Милићевића, са којим је такође после много година обновила сарадњу.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

врсњак

22.03.2017 18:35

бако ајд у пензију,мало си крестала.

ОДГОВОРИТЕ