Dragana na turneji

Dragana Mirković posle više od 15 godina pauze kreće na balkansku turneju.

Zabava 22.03.2017 | 13:47
Dragana na turneji
Turneja "Od milion jedan", koju je nazvala po svom novom studijskom albumu. Tokom porodičnog odmora na Monblanu folk zvezda je napunila baterije za predstojeće nastupe i snimila spot za pesmu "Samo mi je dobro" u kojem se mogu videti veličanstveni pejzaži Alpa.

- Uvek sam se trudila da publici priredim iznenađenje i ovo je način da joj se zahvalim na podršci svih ovih godina - rekla je Dragana, koja će 19. maja nastupiti u areni "Boris Trajkovski" u Skoplju. - Koncerti će biti prilika da se družim sa publikom iz regiona na velikim scenama i potrudiću se da svaki nastup bude nezaboravan, jer se to od mene očekuje. Što se spota tiče, na njemu se dugo i predano radilo, a osim dokumentarnih kadrova, sadrži i inserte snimane u DM televiziji i scene u kojima igram i pevam sa "Pinkovim zvezdama". Htela sam da zabeležim lepe trenutke iz svog života i nadam se da će publika uživati kao što sam ja uživala dok sam ovo snimala.

Dragana je nedavno ponovo udružila glas sa pevačem Danijelom Đokićem, sa kojim je pre 10 godina uradila pesmu "Život moj". Ovog puta su ponovo zapevali u duetu i snimili spot za zajedničku pesmu u režiji Dejana Milićevića, sa kojim je takođe posle mnogo godina obnovila saradnju.

Novosti
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vrsnjak

22.03.2017 18:35

bako ajd u penziju,malo si krestala.

ODGOVORITE