Године му ништа не могу!

Власта Велисављевић, најстарији српски глумац, недавно је напунио 90 година, али га то не спречава да живи као момак.

Забава 21.03.2017 | 21:59
Године му ништа не могу!
Иако је омиљен међу публиком и колегама, Власта живи сам, па је тако препуштен сам себи када је реч о обавезама.

Папарацо „Ало!” усликао га је у тренутку док је ишао у куповину дневних намирница и попут дечкића поскакивао. Његова виталност и дух могли су се видети на километар.

Власта је ушао у један од престоничких супермаркета како би у корпу убацио потрепштине за тај дан. Списак му није био потребан јер је тачно знао шта жели, па је од гондоле до гондоле хитро ишао и са полица узимао намирнице, и новине, наравно, како би прочитао све вести за тај дан. Са препознатљивим качкетом на глави, глумац је платио свој рачун и упутио се на паркинг.

Насмејан и удубљен у своје мисли, Власта је на тренутак заборавио где се паркирао, па је прошао свој ауто, али је убрзо схватио шта је урадио. Након што се вратио до аута, кесу са намирницама је спустио на задње седиште, а он поносно сео за волан своје црвене љуте машине. Оно што смо приметили јесте то да је Власта купио фенси ауто.



Велисављевић се мајсторски испаркирао, провукао између аутомобила и отишао својим путем.

- Некада је било милина возити, није било гужве. Ништа ме посебно не иритира у саобраћају, али ја имам једну лошу навику, много трубим - признао је недавно глумац, комw године ништа не могу.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цупс

22.03.2017 11:18

Властимир Велисављевиц инаце родјен 28. јул 1926. (90) у Београду - Краљевина СХС

ОДГОВОРИТЕ