Мото ГП - Ђиђи Далиња: Дукати није спреман освајање титуле!

“Након потписивања уговора са Хорхеом Лоренцом наш циљ је био да се ове године боримо за титулу, али у овом тренутку ми за то још нисмо спремни”, реалан је технички директор Дукатија.

Остали спортови 18.03.2017 | 15:15
Мото ГП - Ђиђи Далиња: Дукати није спреман освајање титуле!
Ђиђи Далиња, технички директор Дукатија се помирио са судбином да италијански тим не може стигне до титуле. Иначе, екипа је самоуверено типовала на пун плен овогодишњег првенства, након што се на трогодишњу верност Дукатију обавезао Хорхе Лоренцо.

“После потписивања уговора са Хорхеом Лоренцом наш циљ је био да се ове године боримо за титулу. Ми међутим у овом тренутку за то нисмо спремни, али имамо решења за неке проблеме који нас муче. Задовољни примера ради Довициозовим развојем на тестовима. Он нам је у Сепангу и Катару дао драгоцене повратне информације по којима се мотор одлично развија”, рекао је Далиња, а затим наставио да прича о највећем трансферу сезоне, односно Хорхеу Лоренцу.

“Што се тиче Лоренца, он још увек има доста посла да уради. Ја сам задовољан оним што смо урадили заједно. Он ради тежак посао. Прилагођавање новом мотору је увек компликовано и тешко, нарочито ако сте увек били окружени са истим људима. Он зна шта жели и шта може да добије, али његовог карактер је увек исти и драго ми је што се то није мењало”, закључио је темељни руководилац Дукатија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар