Moto GP - Điđi Dalinja: Dukati nije spreman osvajanje titule!

“Nakon potpisivanja ugovora sa Horheom Lorencom naš cilj je bio da se ove godine borimo za titulu, ali u ovom trenutku mi za to još nismo spremni”, realan je tehnički direktor Dukatija.

Ostali sportovi 18.03.2017 | 15:15
Moto GP - Điđi Dalinja: Dukati nije spreman osvajanje titule!
Điđi Dalinja, tehnički direktor Dukatija se pomirio sa sudbinom da italijanski tim ne može stigne do titule. Inače, ekipa je samouvereno tipovala na pun plen ovogodišnjeg prvenstva, nakon što se na trogodišnju vernost Dukatiju obavezao Horhe Lorenco.

“Posle potpisivanja ugovora sa Horheom Lorencom naš cilj je bio da se ove godine borimo za titulu. Mi međutim u ovom trenutku za to nismo spremni, ali imamo rešenja za neke probleme koji nas muče. Zadovoljni primera radi Doviciozovim razvojem na testovima. On nam je u Sepangu i Kataru dao dragocene povratne informacije po kojima se motor odlično razvija”, rekao je Dalinja, a zatim nastavio da priča o najvećem transferu sezone, odnosno Horheu Lorencu.

“Što se tiče Lorenca, on još uvek ima dosta posla da uradi. Ja sam zadovoljan onim što smo uradili zajedno. On radi težak posao. Prilagođavanje novom motoru je uvek komplikovano i teško, naročito ako ste uvek bili okruženi sa istim ljudima. On zna šta želi i šta može da dobije, ali njegovog karakter je uvek isti i drago mi je što se to nije menjalo”, zaključio je temeljni rukovodilac Dukatija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar