Росијева и Вињалесова „М1 маљутка“ може да пробије оклоп Хонде и Дукатија!

Росијев тимски колега мисли да је спреман за победу већ на свом дебију за Мовистар Јамаху у Катару.

Остали спортови 18.03.2017 | 12:45
Росијева и Вињалесова „М1 маљутка“ може да пробије оклоп Хонде и Дукатија!
Четири дана је Меверик Вињалес професорски освајао тест полигон у Катару и делио домаће задатке конкуренцији. Он због тога верује да би у случају понављања доброг темпа на трци могао да размишља и о првој победи у комбинезону Јамахе. Вињалес се једноставно нада, што није далеко од истине да се као ракета може пробити кроз оклоп конкуренције. Он и Роси свакако и могу доказати већ на старту сезоне у Катару да с Јамахином машином нема шале.

„Заиста сам срећан зато што смо направили још један корак напред.Осећај на мотору је добар, као и мој тркачки темпо. Осећам и знам да се још можемо поправити на пољу електронике и да смо у стању да добијемо још неколико десетинки. Имамо још места за напредовање“, прича Вињалес о напретку и осећају на Јамахином „М1“ мотоциклу, али и изазива конкуренте пред први бој.

„Још нисам искористио пун потенцијал мотоцикла. Још увек могу извући још нешто из њега. Ако поновимо исто ово што смо урадили на тесту и на првој трци, онда се могуда се борим за победу. Имамо стварно добар пакет и осећам се одлично. У доброј сам кондицији, што ми помаже да се осећам конкурентно“ закључио је причу Меверик Вињалес пред први Мото ГП изазов сезоне 2017.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар