Rosijeva i Vinjalesova „M1 maljutka“ može da probije oklop Honde i Dukatija!

Rosijev timski kolega misli da je spreman za pobedu već na svom debiju za Movistar Jamahu u Kataru.

Ostali sportovi 18.03.2017 | 12:45
Rosijeva i Vinjalesova „M1 maljutka“ može da probije oklop Honde i Dukatija!
Četiri dana je Meverik Vinjales profesorski osvajao test poligon u Kataru i delio domaće zadatke konkurenciji. On zbog toga veruje da bi u slučaju ponavljanja dobrog tempa na trci mogao da razmišlja i o prvoj pobedi u kombinezonu Jamahe. Vinjales se jednostavno nada, što nije daleko od istine da se kao raketa može probiti kroz oklop konkurencije. On i Rosi svakako i mogu dokazati već na startu sezone u Kataru da s Jamahinom mašinom nema šale.

„Zaista sam srećan zato što smo napravili još jedan korak napred.Osećaj na motoru je dobar, kao i moj trkački tempo. Osećam i znam da se još možemo popraviti na polju elektronike i da smo u stanju da dobijemo još nekoliko desetinki. Imamo još mesta za napredovanje“, priča Vinjales o napretku i osećaju na Jamahinom „M1“ motociklu, ali i izaziva konkurente pred prvi boj.

„Još nisam iskoristio pun potencijal motocikla. Još uvek mogu izvući još nešto iz njega. Ako ponovimo isto ovo što smo uradili na testu i na prvoj trci, onda se moguda se borim za pobedu. Imamo stvarno dobar paket i osećam se odlično. U dobroj sam kondiciji, što mi pomaže da se osećam konkurentno“ zaključio je priču Meverik Vinjales pred prvi Moto GP izazov sezone 2017.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar