Ни Ф1 обавештајци нису знали за „стелт програм“ Ферарија!

Себастијан Фетел је открио да је Скудерија успешно камуфлирала технолошки напредак још током минуле сезоне.

Остали спортови 16.03.2017 | 13:45
Ни Ф1 обавештајци нису знали за „стелт програм“ Ферарија!
Искусни возач Ферари Скудерије, Себастијан Фетел коначно је могао мирне душе да каже како нико није могао да провали шта се то кувало иза кулиса тима из Маранела. На крилима тих унапређења, Кими Рајконен и Себастијан Фетел постигли су најбоља времена на управо окончаним Ф1 тестовима у Шпанији.

„Ове године смо се боље припремили, јер смо одрадили већи број излазака на писту. Тим је у бољој форми, али и научили смо пуно из сезоне 2016. Ако погледате резултате тада, може се рећи да нисмо имали успеха... Оно што се дешавало у позадини нам је било веома значајно. Сада нам остаје да чекамо прву трку у Малбурну како би све то и потврдили” рекао је задовољни Себастиан Фетел, али није коментарисао шта је то спустило рампу за боље резултате екипе 2016. године.

“Научили смо велики број лекција на пољу организације, где смо сви направили одређене помаке. Ето, 2015. лично сам имао добру годину јер сам почео поново да побеђујем. Већ 2016. нисмо остварили резулате које смо желели. Сада смо се унапредили на више битних тачака” закључио је Себастијан Фетел који је на стази у новом “СФ 70 Х” болиду показао велику дозу сигурности у свим условима вожње.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар