Ni F1 obaveštajci nisu znali za „stelt program“ Ferarija!

Sebastijan Fetel je otkrio da je Skuderija uspešno kamuflirala tehnološki napredak još tokom minule sezone.

Ostali sportovi 16.03.2017 | 13:45
Ni F1 obaveštajci nisu znali za „stelt program“ Ferarija!
Iskusni vozač Ferari Skuderije, Sebastijan Fetel konačno je mogao mirne duše da kaže kako niko nije mogao da provali šta se to kuvalo iza kulisa tima iz Maranela. Na krilima tih unapređenja, Kimi Rajkonen i Sebastijan Fetel postigli su najbolja vremena na upravo okončanim F1 testovima u Španiji.

„Ove godine smo se bolje pripremili, jer smo odradili veći broj izlazaka na pistu. Tim je u boljoj formi, ali i naučili smo puno iz sezone 2016. Ako pogledate rezultate tada, može se reći da nismo imali uspeha... Ono što se dešavalo u pozadini nam je bilo veoma značajno. Sada nam ostaje da čekamo prvu trku u Malburnu kako bi sve to i potvrdili” rekao je zadovoljni Sebastian Fetel, ali nije komentarisao šta je to spustilo rampu za bolje rezultate ekipe 2016. godine.

“Naučili smo veliki broj lekcija na polju organizacije, gde smo svi napravili određene pomake. Eto, 2015. lično sam imao dobru godinu jer sam počeo ponovo da pobeđujem. Već 2016. nismo ostvarili rezulate koje smo želeli. Sada smo se unapredili na više bitnih tačaka” zaključio je Sebastijan Fetel koji je na stazi u novom “SF 70 H” bolidu pokazao veliku dozu sigurnosti u svim uslovima vožnje.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar