Видео: Како су играчи ПСЖ пред меч са Барсом калкулисали уз пицу...?

Марко Верати питао је саиграче да ли би били задовољни поразом од Барселоне 5:1 и пласманом у четвртфинале. Ево шта су рекли. . .

Фудбал 12.03.2017 | 11:30
Видео: Како су играчи ПСЖ пред меч са Барсом калкулисали уз пицу...?
Фудбалери Пари сен Жермена проживљавају "ноћну мору" након елиминације из Лиге шампиона и три примљена гола у последњих седам минута реванш меча против Барселоне.

Како ствари у фудбалу и у животу могу брзо да се окрену за 180 степени, види се по снимцима објављеним неколико дана пре реванша на Ноу Кампу, када су "свеци" били у серији добрих резултата у првенству и Купу Француске, а против Барсе имали капиталну предност од 4:0.

Камера прати разговор Блејза Матуидија, Марка Вератија, Томаса Менијеа и Јулијана Дракслера у "најбољој пицерији у Паризу", како тврди Матуиди.



Они задовољно коментаришу победу над Олимпиком у Марсеју, а онда прелазе на тему предстојећег реванша на Ноу Кампу, што је из ове перспективе далеко најзанимљивији део снимка.

"Ако изгубимо 5:1 и прођемо у четвртфинале, да ли ћете бити срећни или не", упитао је Верати.

"Не", брецнуо се Меније, док су Дракслер, па Матуиди одговорили да би дефинитивно прихватили такав сценарио.

Верати онда каже како би био задовољан са 4:0 и 1:5, да га је неко то питао пре него што су заиста декласирали Барсу на Парку принчева.

"Сада бих полудео да се то деси", додао је Италијан.

"Наравно да би полудео", реаговао је Меније. "Ако изгубиш 5:1, људи ће те исмејати".

"Али, прошао си. Дао си четири гола у првој утакмици", узвраћа Верати.

"Да, мислиш да би то било ОК, али људи ће рећи, 'Хеј ПСЖ, мислили смо да сте јаки, али изгубили сте 5:1. То није ОК'".



Фудбалери потом разматрају како би могао да се одвија реванш, коментаришу велики терен Ноу Кампа и изазове које он доноси гостујућој екипи, помињу искуства из претходних наступа у Лиги шампиона.

Дракслер је прогнозирао да ће ПСЖ дати гол у првом полувремену, а Матуиди упозорио да ће најтеже бити у првих 20 минута.

Показало се да им рано примљен први гол не би претерано наудио, да нису неспретно примили још један у финишу првог полувремена.

Погодак за који се рачунало да ће свакако бити довољан за четвртфинале постигли су у 62. минуту, након чега су Единсон Кавани и Анхел ди Марија пропустили колосалне шансе да смање на 3:2, чиме би ставили тачку на Барсине амбиције.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар