Уертас се враћа у Европу? Богут и Вилијамс најтраженији слободни агенти!

Још се није смирила НБА пијаца. . .

Кошарка 26.02.2017 | 19:45
Уертас се враћа у Европу? Богут и Вилијамс најтраженији слободни агенти!
Прошао је рок за трејдове у НБА лиги, а неколико играча и то „капиталаца“ су стекли статус слободних агената што значи да још могу да промене клуб. Ту су Дерон Вилијамс, Ендру Богут, Теренс Џонс, али и Марселињо Уертас.

Када је у питању Вилијамс, он је добио отказ у Далас Мавериксима, неколико тимова га има на свом радару, али како ствари стоје, требало би да потпише уговор са НБА шампионима, Кливленд Кавалирсима.

Слична ситуација је и са Богутом, који ће из Филаделфије отићи као слободан играч, а ЕСПН наводи да ће вероватно обући дрес Хјустон Рокетса који су му чак и направили место у екипи јер је отишао Кеј Џеј Мекданијелс. Ипак, поред Рокетса, за Богута се интересују и Кливленд, Сан Антонио и Голден Стејт.

Марселињо Уертас је трејдован, Лејкерси су га послали у Хјустон, али Бразилац је исто на корак од добијања слободних папира и, амерички медији наводе да је могуће да се врати у Европу где је већ играо за Хувентуд, Билбао, Хувентуд и Барселоне.

Када је у питању Теренс Џонс, он је добио отказ после доласка Демаркуса Казинса у Њу Орлеанс. На списку слободних агената нашли су се још Мет Барнс из Сакрамента и Маркус Торнтон из Бруклин.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар