Uertas se vraća u Evropu? Bogut i Vilijams najtraženiji slobodni agenti!

Još se nije smirila NBA pijaca. . .

Košarka 26.02.2017 | 19:45
Uertas se vraća u Evropu? Bogut i Vilijams najtraženiji slobodni agenti!
Prošao je rok za trejdove u NBA ligi, a nekoliko igrača i to „kapitalaca“ su stekli status slobodnih agenata što znači da još mogu da promene klub. Tu su Deron Vilijams, Endru Bogut, Terens Džons, ali i Marselinjo Uertas.

Kada je u pitanju Vilijams, on je dobio otkaz u Dalas Maveriksima, nekoliko timova ga ima na svom radaru, ali kako stvari stoje, trebalo bi da potpiše ugovor sa NBA šampionima, Klivlend Kavalirsima.

Slična situacija je i sa Bogutom, koji će iz Filadelfije otići kao slobodan igrač, a ESPN navodi da će verovatno obući dres Hjuston Roketsa koji su mu čak i napravili mesto u ekipi jer je otišao Kej Džej Mekdanijels. Ipak, pored Roketsa, za Boguta se interesuju i Klivlend, San Antonio i Golden Stejt.

Marselinjo Uertas je trejdovan, Lejkersi su ga poslali u Hjuston, ali Brazilac je isto na korak od dobijanja slobodnih papira i, američki mediji navode da je moguće da se vrati u Evropu gde je već igrao za Huventud, Bilbao, Huventud i Barselone.

Kada je u pitanju Terens Džons, on je dobio otkaz posle dolaska Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans. Na spisku slobodnih agenata našli su se još Met Barns iz Sakramenta i Markus Tornton iz Bruklin.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar