За трудну Јелену посебна исхрана

Српски тенисер Новак Ђоковић не крије радост што ће поново добити дијете, а своју супругу држи као мало воде на длану.

Србија 13.02.2017 | 22:46
За трудну Јелену посебна исхрана
С обзиром на то да већ имају двоипогодишњег сина Стефана, коме је Јелена посвећена по читав дан, Ноле је забринут да ли ће стићи да припреми храну која јој је потребна.

Како сазнајемо, у породичном дому Ђоковића увелико се планира долазак бебе.

Како је Стефан довољно велики и има свој простор, за бебу ће сва опрема бити купљена на прољеће. Тај дио Новак је препустио Јелени, која ужива у тим стварима, али прво мора да сачека док не буду знали којег је пола беба. Њих двоје се свакако спремају и да малом Стефану приближе моменат доласка брата или сестре на свет, како се не би осјетио запостављеним.

Иако се Ђоковићева супруга храни здраво и води рачуна о намирницама које уноси у организам, како сазнајемо, доктори су јој савјетовали да сада мора уносити већу количину што разноврсније хране. Због тога су за њену исхрану током трудноће задужени кувари Ђоковићевог ресторана у Монте Карлу.

''Јелена је свој ритам живота и оброке посљедње двије и по године ускладила са Стефановим ритмом, али то ће сада морати да се промијени. Не само Новак већ и сви остали чланови породице рекли су јој да ће се укључити активније у одрастање малог насљедника како би она мога да одмара и брине о трудноћи'', објашњава наш извор, који због пријатељских односа са Новаком није желио да откријемо његов идентитет.

''Новак и Јелена нису очекивали да ће се сазнати да чекају бебу и зато се сада труде да ниједан детаљ не исплива у јавност. Јелена је у другом мјесецу трудноће и још је рано да праве било какве планове. Битно им је да дијете буде здраво и да она што лаганије проведе благословено стање. Због тога је направљен посебан мени у њиховом ресторану, који ће Јелена морати да поштује јер садржи све намирнице потребне за правилан развој бебе.



То ће јој уједно олакшати дневне обавезе како се не би замарала.

''Иначе, у њихов ресторан стижу намирнице, воће и поврће из цијелог свијета и све имају провјерено и здраво поријекло'', каже наш извор, а у прилог томе говори и видео који је Јелена поставила пре два дана управо из ресторана, уз поруку: „Једва чекам да пробам све кулинарске ђаконије из ресторана.“

Очигледно је да се трудници отворио апетит, док наш извор истиче да Јелена није захтјевна ни сада, као што није била ни док је била трудна са Стефаном.

''Како јој је ово друга трудноћа, она је опуштенија јер зна све фазе које је чекају. Са друге стране, веома је позитивна и добро подноси трудноћу. И даље је активна што се јоге тиче, али су јој доктори истог момента забранили интензивније вежбе. Она ће до краја трудноће остати у Монте Карлу, где ће се и породити. У почетку неће путовати, нити пратити Новака на турнирима, а за касније ће видјети шта ће јој доктори савјетовати'', објашњава наш извор.

Тајац у породици


Наши покушаји јуче да добијемо било какву изјаву из породице Ђоковић били су узалудни.

Новаков отац Срђан искључио је мобилни телефон, док се његова мајка Дијана није јављала, нити одговарала на поруке. Браћа Ђорђе и Марко ћутали су као заливени, као и стриц Горан.

''Сви поштују Новакову и Јеленину жељу да о проширењу породице не говоре. Иако је Новак када је Јелена била трудна са Стефаном срећне вести поделио са пратиоцима на друштвеним мрежама, сада је одлучио да не говори на ту тему'', објашњава наш извор.

Иако су врло активни на друштвеним мрежима, од тренутка када се сазнало за Јеленину тудноћу, Ђоковићи се нису оглашавали.

Извор: Ало.рс

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Карадоз

13.02.2017 22:01

Бозе миј ко је ова Богиња да о сваком њеном оброку пису новине?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

13.02.2017 23:59

Бас тако. Специјална храна за трудницу. Као да богиња свјета. Боље би било и паметније писати о људима који немају ста јести а не ово.....

Name

Перо

14.02.2017 05:06

Оце ли имати одакле пара да јој све то купи кода ће родити оформљеног краља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзавид

14.02.2017 08:42

Све најбоље !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

14.02.2017 09:17

Постујем цовек успео у зивоту али просеравају се висе него него ико на свету ста је Јела прије са цим су је родитељи одхранили јели би она мени пецени дивљака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

14.02.2017 09:38

Е моја сејо види се да си не урањена додји ти нама у село суво месо пасуљцина кисели купус кукуруза да мало поправис линију видис да немас снаге ни да дисес а камоли да донесес то дете на свет буди оно сто си била.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маус

15.02.2017 12:35

Кога она интетесује уопсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маус

15.02.2017 12:37

Кога она интетесује уопсте има и других зена.

ОДГОВОРИТЕ