Za trudnu Jelenu posebna ishrana

Srpski teniser Novak Đoković ne krije radost što će ponovo dobiti dijete, a svoju suprugu drži kao malo vode na dlanu.

Srbija 13.02.2017 | 22:46
Za trudnu Jelenu posebna ishrana
S obzirom na to da već imaju dvoipogodišnjeg sina Stefana, kome je Jelena posvećena po čitav dan, Nole je zabrinut da li će stići da pripremi hranu koja joj je potrebna.

Kako saznajemo, u porodičnom domu Đokovića uveliko se planira dolazak bebe.

Kako je Stefan dovoljno veliki i ima svoj prostor, za bebu će sva oprema biti kupljena na proljeće. Taj dio Novak je prepustio Jeleni, koja uživa u tim stvarima, ali prvo mora da sačeka dok ne budu znali kojeg je pola beba. Njih dvoje se svakako spremaju i da malom Stefanu približe momenat dolaska brata ili sestre na svet, kako se ne bi osjetio zapostavljenim.

Iako se Đokovićeva supruga hrani zdravo i vodi računa o namirnicama koje unosi u organizam, kako saznajemo, doktori su joj savjetovali da sada mora unositi veću količinu što raznovrsnije hrane. Zbog toga su za njenu ishranu tokom trudnoće zaduženi kuvari Đokovićevog restorana u Monte Karlu.

''Jelena je svoj ritam života i obroke posljednje dvije i po godine uskladila sa Stefanovim ritmom, ali to će sada morati da se promijeni. Ne samo Novak već i svi ostali članovi porodice rekli su joj da će se uključiti aktivnije u odrastanje malog nasljednika kako bi ona moga da odmara i brine o trudnoći'', objašnjava naš izvor, koji zbog prijateljskih odnosa sa Novakom nije želio da otkrijemo njegov identitet.

''Novak i Jelena nisu očekivali da će se saznati da čekaju bebu i zato se sada trude da nijedan detalj ne ispliva u javnost. Jelena je u drugom mjesecu trudnoće i još je rano da prave bilo kakve planove. Bitno im je da dijete bude zdravo i da ona što laganije provede blagosloveno stanje. Zbog toga je napravljen poseban meni u njihovom restoranu, koji će Jelena morati da poštuje jer sadrži sve namirnice potrebne za pravilan razvoj bebe.



To će joj ujedno olakšati dnevne obaveze kako se ne bi zamarala.

''Inače, u njihov restoran stižu namirnice, voće i povrće iz cijelog svijeta i sve imaju provjereno i zdravo porijeklo'', kaže naš izvor, a u prilog tome govori i video koji je Jelena postavila pre dva dana upravo iz restorana, uz poruku: „Jedva čekam da probam sve kulinarske đakonije iz restorana.“

Očigledno je da se trudnici otvorio apetit, dok naš izvor ističe da Jelena nije zahtjevna ni sada, kao što nije bila ni dok je bila trudna sa Stefanom.

''Kako joj je ovo druga trudnoća, ona je opuštenija jer zna sve faze koje je čekaju. Sa druge strane, veoma je pozitivna i dobro podnosi trudnoću. I dalje je aktivna što se joge tiče, ali su joj doktori istog momenta zabranili intenzivnije vežbe. Ona će do kraja trudnoće ostati u Monte Karlu, gde će se i poroditi. U početku neće putovati, niti pratiti Novaka na turnirima, a za kasnije će vidjeti šta će joj doktori savjetovati'', objašnjava naš izvor.

Tajac u porodici


Naši pokušaji juče da dobijemo bilo kakvu izjavu iz porodice Đoković bili su uzaludni.

Novakov otac Srđan isključio je mobilni telefon, dok se njegova majka Dijana nije javljala, niti odgovarala na poruke. Braća Đorđe i Marko ćutali su kao zaliveni, kao i stric Goran.

''Svi poštuju Novakovu i Jeleninu želju da o proširenju porodice ne govore. Iako je Novak kada je Jelena bila trudna sa Stefanom srećne vesti podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, sada je odlučio da ne govori na tu temu'', objašnjava naš izvor.

Iako su vrlo aktivni na društvenim mrežima, od trenutka kada se saznalo za Jeleninu tudnoću, Đokovići se nisu oglašavali.

Izvor: Alo.rs

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Karadoz

13.02.2017 22:01

Boze mij ko je ova Boginja da o svakom njenom obroku pisu novine?

ODGOVORITE
Name

rs

13.02.2017 23:59

Bas tako. Specijalna hrana za trudnicu. Kao da boginja svjeta. Bolje bi bilo i pametnije pisati o ljudima koji nemaju sta jesti a ne ovo.....

Name

Pero

14.02.2017 05:06

Oce li imati odakle para da joj sve to kupi koda će roditi oformljenog kralja.

ODGOVORITE
Name

Dzavid

14.02.2017 08:42

Sve najbolje !!

ODGOVORITE
Name

bsk

14.02.2017 09:17

Postujem covek uspeo u zivotu ali proseravaju se vise nego nego iko na svetu sta je Jela prije sa cim su je roditelji odhranili jeli bi ona meni peceni divljaka.

ODGOVORITE
Name

sale

14.02.2017 09:38

E moja sejo vidi se da si ne uranjena dodji ti nama u selo suvo meso pasuljcina kiseli kupus kukuruza da malo popravis liniju vidis da nemas snage ni da dises a kamoli da doneses to dete na svet budi ono sto si bila.

ODGOVORITE
Name

Maus

15.02.2017 12:35

Koga ona intetesuje uopste.

ODGOVORITE
Name

Maus

15.02.2017 12:37

Koga ona intetesuje uopste ima i drugih zena.

ODGOVORITE