Аџић: Мој сан? Дупла круна, па Лига шампиона!

Везиста Црвене звезде Лука Аџић рекао је да очекује да ће добијати све већу минутажу у првом тиму како време буде одмицало.

Фудбал 09.02.2017 | 09:30
Аџић: Мој сан? Дупла круна, па Лига шампиона!
"Очекујем запаженију минутажу него у првом делу сезоне. На мени је да радим, један сам од најмладјих у тиму и све иде како треба. Време ради за мене", рекао је Аџић агенцији Бета на припремама на Кипру.

Аџић је код тренера Миодрага Божовића добио прилику да игра у првом тиму, а недавно се одужио голом, и то победоносним у утакмици против Металца у Горњем Милановцу.

Истакао је да му се све брзо десило и да му је на први поглед било нереално.

"Све се брзо десило, деби у лиги, победоносни гол у 90. минуту. Све је било нереално на први поглед. Трудим се да останем миран јер знам да још ништа велико нисам урадио. То је само један гол, надам се да ће их бити још много", казао је Аџић.

Додатни мотив му представља конкуренција, на коју је навикао и, како је рекао, које се не плаши.

"Конкуренција је мотив више за играча, да се бори, да ради. Навикао сам на њу, не плашим је се. Звезда је велики клуб, играчи нон-стоп долазе и одлазе. Сви смо другари овде, а играће ко буде најбољи", рекао је он.

Аџић је рекао да му тренер Божовић даје савете и говори да "упрости игру" јер се фудбал игра много брже у сениорском него у омладинском погону.

Осамнаестогодишњак је на својим другим припремама са првим тимом Звезде. Прве је раније завршио због повреде.

"Имао сам пех да сам се повредио на прошлим припремама, а сада уживам и задовољан сам како све то иде", казао је Аџић.

Он је навео да је задовољан пре свега условима на Кипру, али и својим радом и издањима у припремним утакмицама.

"Време нас служи и имамо све услове да се добро спремимо и пролећни део сезоне почнемо како треба. Што се мене тиче, надам се да ће доћи и голови", додао је.

Када је реч о плановима за будућност, Аџић је рекао да размишља само о Звезди.

"Размишљам само о томе да будем стадардан у Звезди, да освојим титулу, дуплу круну, као и да уђем у Лигу шампиона, што је сан сваког Звездиног детета. Не бих волео да идем. Волим Звезду и желим да оставим утисак овде", рекао је Аџић.

Звезда после првог дела сезоне има шест бодова више од другопласираног Партизана, а Аџић је рекао да се сви у клубу надају титули, али и дуплој круни.

"Шест бодова изгледа као мала разлика, али може да буде и велика. Дуга је полусезона, биће киксева са свих страна, а ми верујемо у себе и да ћемо освојити титулу. Трофеј у Купу би био шлаг на торту", рекао је Аџић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар