Хакован Бекам, процурели "блам" мејлови!

На Интернету освануле поруке у којима бивши капитен Енглеске одбија да даје новац у хуманитарне сврхе и псује као кочијаш!

Фудбал 06.02.2017 | 11:30
Хакован Бекам, процурели "блам" мејлови!
Сајт "Фоотбалл леакс", фудбалски еквивалент "Викиликса", у петак увече је објавио низ емаил порука које наводно припадају Дејвиду Бекаму.

Мејлови се тичу добротворног догађаја за УНИЦЕФ, чији је Бекам амбасадор, али и могућности његовог проглашавања за витеза.

У њима, Бекам од УНИЦЕФ-а тражи 7.000 фунти за долазак на добротворну вечеру у Шангај летом пословне класе, иако су његови спонзори већ обезбедили приватни авион.

Бивши фудбалер коментарише и "свесне напоре" да га прогласе за витеза, а након што сазнаје да се то ипак неће догодити, комитет који бира коме ће та част бити указана назива "незахвалним пи*кама"?!

У оквиру преписке са пријатељем и ПР заступником Сајмоном Оливејром, који предлаже да Дејвид да милион долара за једну УНИЦЕФ кампању, Бекам одговара бесно.

"Одбијам да дам свој лични новац за ово. Да њима просто сипам милион долара у фонд, то је растанак од сопственог новца. Да тог фонда нема, новац би био мој. Тај је*ени новац је мој," пише Бекам.

Фудбалер се лично још увек није огласио поводом ове преписке, али је његова ПР служба објавила да су у питању мејлови са приватног налога и да су "озбиљно измењени", односно да је њихова аутентичност доведена у питање.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар