Hakovan Bekam, procureli "blam" mejlovi!

Na Internetu osvanule poruke u kojima bivši kapiten Engleske odbija da daje novac u humanitarne svrhe i psuje kao kočijaš!

Fudbal 06.02.2017 | 11:30
Hakovan Bekam, procureli "blam" mejlovi!
Sajt "Football leaks", fudbalski ekvivalent "Vikiliksa", u petak uveče je objavio niz email poruka koje navodno pripadaju Dejvidu Bekamu.

Mejlovi se tiču dobrotvornog događaja za UNICEF, čiji je Bekam ambasador, ali i mogućnosti njegovog proglašavanja za viteza.

U njima, Bekam od UNICEF-a traži 7.000 funti za dolazak na dobrotvornu večeru u Šangaj letom poslovne klase, iako su njegovi sponzori već obezbedili privatni avion.

Bivši fudbaler komentariše i "svesne napore" da ga proglase za viteza, a nakon što saznaje da se to ipak neće dogoditi, komitet koji bira kome će ta čast biti ukazana naziva "nezahvalnim pi*kama"?!

U okviru prepiske sa prijateljem i PR zastupnikom Sajmonom Olivejrom, koji predlaže da Dejvid da milion dolara za jednu UNICEF kampanju, Bekam odgovara besno.

"Odbijam da dam svoj lični novac za ovo. Da njima prosto sipam milion dolara u fond, to je rastanak od sopstvenog novca. Da tog fonda nema, novac bi bio moj. Taj je*eni novac je moj," piše Bekam.

Fudbaler se lično još uvek nije oglasio povodom ove prepiske, ali je njegova PR služba objavila da su u pitanju mejlovi sa privatnog naloga i da su "ozbiljno izmenjeni", odnosno da je njihova autentičnost dovedena u pitanje.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar