Играч Атлетика претукао дјевојку?!

Млади дефанзивац Лукас Ернандез нанео је својој девојци лакше телесне повреде, лист "Марка" тврди, у припитом стању.

Фудбал 06.02.2017 | 12:30
Играч Атлетика претукао дјевојку?!
Лукас Ернандез (20), фудбалер Атлетико Мадрида и жеља менаџера Манчестер ситија Пепа Гвардиоле, у петак је доспео у вести на свакако нежељен и непопуларан начин.

Мадридска "Марка" објавила је да је млади репрезентативац Француске ухапшен, након што је по повратку кући, у припитом стању, напао и претукао своју девојку.

Полиција је дошла на лице места око 2.30 часова и одвела фудбалера у станицу, док је девојка примљена у болницу, где су јој констатоване лакше телесне повреде.

Атлетико се у суботу састаје са Леганесом у оквиру 21. кола Примере, али овај догађај неће много пореметити планове тренера Дијега Симеонеа, пошто је Ернандез од почетка 2017. године наступио само на две куп утакмице.

Ове сезоне забележио је укупно 11 наступа, од тога шест у Примери и један у Лиги шампиона. Пролетос је одиграо обе утакмице четвртфинала Лиге шампиона против Барселоне, а ушао је са клупе у финалу против Реала.

Продукт Атлетикових млађих категорија промовисан је у први тим пред почетак сезоне 2015/16. Летос је заједно са млађим братом Теом помињан као мета Манчестер ситија, мада на крају није стигла конкретна понуда са Острва.

Остаје да се види како ће овај инцидент утицати на њега и његову каријеру...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар