Igrač Atletika pretukao djevojku?!

Mladi defanzivac Lukas Ernandez naneo je svojoj devojci lakše telesne povrede, list "Marka" tvrdi, u pripitom stanju.

Fudbal 06.02.2017 | 12:30
Igrač Atletika pretukao djevojku?!
Lukas Ernandez (20), fudbaler Atletiko Madrida i želja menadžera Mančester sitija Pepa Gvardiole, u petak je dospeo u vesti na svakako neželjen i nepopularan način.

Madridska "Marka" objavila je da je mladi reprezentativac Francuske uhapšen, nakon što je po povratku kući, u pripitom stanju, napao i pretukao svoju devojku.

Policija je došla na lice mesta oko 2.30 časova i odvela fudbalera u stanicu, dok je devojka primljena u bolnicu, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede.

Atletiko se u subotu sastaje sa Leganesom u okviru 21. kola Primere, ali ovaj događaj neće mnogo poremetiti planove trenera Dijega Simeonea, pošto je Ernandez od početka 2017. godine nastupio samo na dve kup utakmice.

Ove sezone zabeležio je ukupno 11 nastupa, od toga šest u Primeri i jedan u Ligi šampiona. Proletos je odigrao obe utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Barselone, a ušao je sa klupe u finalu protiv Reala.

Produkt Atletikovih mlađih kategorija promovisan je u prvi tim pred početak sezone 2015/16. Letos je zajedno sa mlađim bratom Teom pominjan kao meta Mančester sitija, mada na kraju nije stigla konkretna ponuda sa Ostrva.

Ostaje da se vidi kako će ovaj incident uticati na njega i njegovu karijeru...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar