Челичним сајлама чупали банкомате

Криминалистичка полиција у Лунебургу ухапсила је осам чланова организиране криминалне групе из Босне и Херцеговине и Црне Горе, који се терете за више крађа банкомата широм Њемачке.

Босна и Херцеговина 20.01.2017 | 09:23
Челичним сајлама чупали банкомате
Хапшење је услиједило након неуспјешног покушаја крађе банкомата у Лангенхагену, гдје су криминалци дошли са четири возила, те су уз помоћ челичних сајли покушали утоварити банкомат у украдени комби ВW Т4.

Након што им то није успјело, оставили су украдени комби, те са остала три возила побјегли у различитим правцима.

Брзом интервенцијом полиције, тројица пљачкаша су одмах ухапшена, недалеко од мјеста пљачке, док су остали похватани у опсежној потјери у којој су учествовали полицијски хеликоптер, специјалци, бројна возила, као и пси трагачи.

Када су приведени, испоставило се да је ријеч о држављанима БиХ и Црне Горе. Они се, између осталог, сумњиче за двије пљачке, те девет покушаја крађе банкомата.

Поред тога, терете се за крађу најмање 12 аутомобила или камиона које су користили при пљачкама, као и четири покушаја крађе аутомобила.

(Фактор.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

горан

20.01.2017 16:00

мујо оде јакна по којој цјени?по набавној.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трге

20.01.2017 20:56

Наса раја. То смо ми. Муни, укради, превари, зајеби. Некад су се крали јањцо па пекли у суми. И све сваљивано на вука. Данас банкомати. Само није Свабо будала, ко у Балкан Експресу.

ОДГОВОРИТЕ