Ништа без Хамилтоновог благослова!

Први човек Мерцедес АМГ Петронаса, Тото Волф признаје да не би смео да доведе Валтерија Ботаса да му Луис Хамилтон није то и аминовао.

Остали спортови 21.01.2017 | 10:45
Ништа без Хамилтоновог благослова!
Ко је коме ту шеф? Чудно се у последње време понаша суверен Мерцедес АМГ Петронаса. Тото Волф је за само неколико недеља од ултимативног наредбодавца постао доброћудно биће које заступа демократију чак и у релацијама с подређенима. Наиме, Немац тврди да не би довео Валтерија Ботаса из Вилијамса да се с тим није сложио и Луис Хамуилтон. Толико о шефовању!

„Разговарали смо са Луисом још пре Божића. Лакнуло ми је када је рекао да је Валтери добар момак с којим се увек добро слагао у Формули 1, али и да верује како је баш он добра опција за екипу“, каже Тото Волф и готово растерећено после ужасне трке и битке за трансфер новог возача након одлуке Нико Розберга да оде у пензију као шампион.

„Мислим да све може јако добро да испадне. Имали смо проблема с Ником Розбергом и Луисом Хамилтоном у тандему, па мислим да то сада можемемо да избегнемо. Ми у принципу стало пратимо тржиште возача. Следеће године ће слободни бити многи искусни возачи. Видећемо шта можемо, јер ту ће бити Себастијан Фетел и Фернандо Алонсо“, закључио је Волф и наговестио да ће занимљивих трансфера бити и у будућности.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар