Ništa bez Hamiltonovog blagoslova!

Prvi čovek Mercedes AMG Petronasa, Toto Volf priznaje da ne bi smeo da dovede Valterija Botasa da mu Luis Hamilton nije to i aminovao.

Ostali sportovi 21.01.2017 | 10:45
Ništa bez Hamiltonovog blagoslova!
Ko je kome tu šef? Čudno se u poslednje vreme ponaša suveren Mercedes AMG Petronasa. Toto Volf je za samo nekoliko nedelja od ultimativnog naredbodavca postao dobroćudno biće koje zastupa demokratiju čak i u relacijama s podređenima. Naime, Nemac tvrdi da ne bi doveo Valterija Botasa iz Vilijamsa da se s tim nije složio i Luis Hamuilton. Toliko o šefovanju!

„Razgovarali smo sa Luisom još pre Božića. Laknulo mi je kada je rekao da je Valteri dobar momak s kojim se uvek dobro slagao u Formuli 1, ali i da veruje kako je baš on dobra opcija za ekipu“, kaže Toto Volf i gotovo rasterećeno posle užasne trke i bitke za transfer novog vozača nakon odluke Niko Rozberga da ode u penziju kao šampion.

„Mislim da sve može jako dobro da ispadne. Imali smo problema s Nikom Rozbergom i Luisom Hamiltonom u tandemu, pa mislim da to sada možememo da izbegnemo. Mi u principu stalo pratimo tržište vozača. Sledeće godine će slobodni biti mnogi iskusni vozači. Videćemo šta možemo, jer tu će biti Sebastijan Fetel i Fernando Alonso“, zaključio je Volf i nagovestio da će zanimljivih transfera biti i u budućnosti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar