Видео: Маркез на „хонди“ језди по ски стази...

Зубато алпско сунце и точкови с ексерима, декор су у ком се ГП шампион опробао у необичној улози.

Остали спортови 21.01.2017 | 09:15
Видео: Маркез на „хонди“ језди по ски стази...
Период између две Мото ГП сезоне није резервисан само за тестирања нових мотоцикала и трансфере. То је уједно и најзгоднији тренутак за екипне егзибиције и маркетиншке кампање у циљу подизања популарности мотоциклиста и тимова.

Марк Маркез и Репсол Хонда су се одлучили за егзибиционизам на Алпима. Мотоцикл Марка Маркеза је посебно дотеран за ту прилику! Точкови су остали точкови, али су зато пнеуматици назубљени посебним челичним ексерима. Тако је обезбеђена тракција по вијугавом скијалишту, а Марк Маркез је показао да и то може. Залетео се прописно, и био је брз.

Све можда делује као чист маркетиншки посао, али морамо напоменути да цела ствар нема пуно везе са компанијским промовисањем. Тим Репсол Хонде једноставно је желео да покаже да нема зиме за њихове шампионске амбиције у наредној сезони. То је у неку руку и одговор на режање Мовистар Јамахе и Дукатија. Наиме, тим Валентина Росија иМеверика Вињалеса тврди да у наредној сезони има веома јаке прентензије на дуплу круну. С друге стране и Хорхе Лоренцо је озбиљно наоштрен, па Дукати тврди како тренутно има најспремнији мотоцикл.

Што се тиче Марка Маркеза, он је са Алпа поручио да је спреман и за једне и за друге. Шпанац иде на одбрану титуле, а Репсол Хонда верује  да је циљ итекако остварив у наступајућој Мото ГП сезони.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар