Бред и Анђелина издали прво заједничко саопштење од растанка

Бред Пит и Анђелина Џоли објавили су своје прво заједничко саопштење откако су се растали.

Забава 10.01.2017 | 13:09
Бред и Анђелина издали прво заједничко саопштење од растанка
Познати пар обавестио је јавност да су успели да реше своје несугласице и да су се договорили да запечате све судске документе њихове бракоразводне парнице како би заштитили своје шесторо деце.

 - Обе стране и њихови заступници потписали су уговоре да заштите приватност своје деце и породице тако што ће сви документи остати поверљиви, и тако што ће ангажовати приватног судију који ће доносити све неопходне правне одлуке и омогућити да се сва преостала питања реше у што краћем року. Родитељи су посвећени томе да заједно усмере своје снаге како би остварили опоравак и уједињење - рекли су Бред и Анђелина у саопштењу за ЦНН.

Бред и Анђелина тренутно су у средишту тешког развода и борбе за старатељство над њиховом децом. Анђелина тражи физичко старатељство над децом, док Бред жели да се заједно старају о деци.

Пре месец дана Пит је затражио хитно саслушање како би се запечатили судски папири због приватности њихове деце, али је овај захтев одбијен.

Из Анђелининог тима тада су рекли да он на тај начин покушава да заштити себе, а не децу, те да страхује да ће јавност "сазнати страшну истину о њему".

Анђелина тренутно има пуно физичко старатељство над децом, док Бред сме да их посећује само уз присуство терапеута.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар