Холивудска глумица завршила на рехабилитацији

Холивудска глумица Хедер Локлир, која славу стекла захваљујући улогама у хит серијама "Династија и "Мерлоуз Плејс", хитно је примљена у болницу, након што је доживела "нервни слом", пренео је "Радар Онлине".

Забава 04.01.2017 | 08:28
Холивудска глумица завршила на рехабилитацији
Некадашња секс-бомба наводно је примљена лошем стању да су је лекари одмах затворили и присилно укључили у програм за детоксикацију.

- Када су је довели, била је хистерична и није могла да престане да плаче. Морали смо одмах да реагујемо, јер је била у лошем стању, под дејством алкохола и таблета. Није могла да хода, буквално су је унели на клинику - рекао је неименовани извор из болнице за "Радар Онлине".
- Сада је изолованом простору, који дели са још двоје људи и излази само да оде до доктора - завршио је извор.

Иначе, холивудска глумица се већ годинама безуспешно бори са зависношћу, а до сада је пет пута била на рехабилитацији. Пре осам година Локлирова се први пут пријавила на рехабилитацију, након што ју је полиција привела због вожње под дејством лекова. Године 2010. Хедер је поново завршила на рехабилитацији, након што ју је сестра пронашла у несвесном стању. Касније ће се испоставити да је глумица мешала лекове и алкохол, због чега је неколико месеци била на психијатрији.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар