ЦСКА убједљив, Итудис чувао Теодосића пред Звезду!

Као да паузе није било: Брутални Де Коло запретио Звезди! За 22 минута на паркету 19 поена у победи над Јенисеја. Кошаркаши ЦСКА лако су савладали Јенисеј 85:63, за десету победу у 11 утакмица у регионалној ВТБ лиги.

Кошарка 26.12.2016 | 21:10
ЦСКА убједљив, Итудис чувао Теодосића пред Звезду!
Реал је пао у Београду, навијачи Црвене звезде сигурно се надају да ће их омиљени клуб у окршају са московским ЦСКА частити још једним чудесим подвигом за најлепши новогодишњи поклон. Још већим подвигом тачније, јер Армејци не само што у досадашњих 14 кола имају убедљвио најбољи учинак у Евролиги, већ од данас поново на располагању имају и Нанда Де Колоа. А то много значи што је Француз и доказао у вечерашњој победни над Јенисејом у ВТБ лиги - 85:63

ЦСКА је славио са 83:63, а Де Коло је у свом првом наступу после 12 утакмица на паузи због повреде бутине убацио 19 поена за само 22 минута на паркету. Притом је имао и шест скокова, две асистенције, истина и три изгубљене лопте.

Други члан најбољег бековског тандема Европе Милош Теодосић био је на поштеди. Скромних девет минута на паркету и пет поена. У таквој ситуацији други играчи су добили више простора да се истакну, па је Виталиј Фридзон убацио 13 поена, а Никита Курбанов иМихаил Кулагин по 10.

Трећа деоница, који су Московљани добили са 24:11, била је пресудна. Мада се у овом мечу питање победника није ни постављало. Толико је моћан ЦСКА. У четвртак у Београду...

ЦСКА дели прво место у ВТБ лиги са УНИКС-ом, а у следећем колу гостује Цмокију у Минску 8. јануара.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар