CSKA ubjedljiv, Itudis čuvao Teodosića pred Zvezdu!

Kao da pauze nije bilo: Brutalni De Kolo zapretio Zvezdi! Za 22 minuta na parketu 19 poena u pobedi nad Jeniseja. Košarkaši CSKA lako su savladali Jenisej 85:63, za desetu pobedu u 11 utakmica u regionalnoj VTB ligi.

Košarka 26.12.2016 | 21:10
CSKA ubjedljiv, Itudis čuvao Teodosića pred Zvezdu!
Real je pao u Beogradu, navijači Crvene zvezde sigurno se nadaju da će ih omiljeni klub u okršaju sa moskovskim CSKA častiti još jednim čudesim podvigom za najlepši novogodišnji poklon. Još većim podvigom tačnije, jer Armejci ne samo što u dosadašnjih 14 kola imaju ubedljvio najbolji učinak u Evroligi, već od danas ponovo na raspolaganju imaju i Nanda De Koloa. A to mnogo znači što je Francuz i dokazao u večerašnjoj pobedni nad Jenisejom u VTB ligi - 85:63

CSKA je slavio sa 83:63, a De Kolo je u svom prvom nastupu posle 12 utakmica na pauzi zbog povrede butine ubacio 19 poena za samo 22 minuta na parketu. Pritom je imao i šest skokova, dve asistencije, istina i tri izgubljene lopte.

Drugi član najboljeg bekovskog tandema Evrope Miloš Teodosić bio je na poštedi. Skromnih devet minuta na parketu i pet poena. U takvoj situaciji drugi igrači su dobili više prostora da se istaknu, pa je Vitalij Fridzon ubacio 13 poena, a Nikita Kurbanov iMihail Kulagin po 10.

Treća deonica, koji su Moskovljani dobili sa 24:11, bila je presudna. Mada se u ovom meču pitanje pobednika nije ni postavljalo. Toliko je moćan CSKA. U četvrtak u Beogradu...

CSKA deli prvo mesto u VTB ligi sa UNIKS-om, a u sledećem kolu gostuje Cmokiju u Minsku 8. januara.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar