Сутра облачно, али топлије вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно, али топло вријеме.

Република Српска 25.12.2016 | 15:13
Сутра облачно, али топлије вријеме
Ујутро ће бити облачно и углавном без мраза. Слабог мраза једино може да буде у вишим предјелима. Слаба киша повремено ће падати на истоку, а слаб снијег на планинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће мало топлије вријеме, са сунчаним периодима на југу и западу, једино још понегдје на истоку може бити слабе кише.

Јутарња температура ваздуха од минус два до три, на југу до шест, а највиша дневна од шест на истоку до 12 на западу, на југу око 15 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава претежно облачно вријеме. По котлинама и уз ријечне токове било је магле или ниских облака.

Најхладније је било на Бјелашици гдје су у 13.00 часова измјерена минус четири степена, док је Мостар са 14 степени био најтоплији.

У Сарајеву и у Рудом измјерен је минус један степен, нула је било у Бихаћу и Челинцу, један степен у Бањалуци, Приједору, Српцу, на Мањачи, у Вишеграду, на Чемерну, у Новом Граду, Котор Варошу и Бугојну, два на Хан Пијеску, у Фочи, Зеници и Санском Мосту, три у Бијељини, на Сокоцу, у Сребреници, Калиновику, Мркоњић Граду, Крупи на Врбасу, на Иван Седлу, у Горажду и Градачцу.

У Добоју, Зворнику четири сепена, у Кнежеву и Купресу пет, на Козари, у Тузли и Гацку шест, у Билећи, Невесињу и Ливну седам, у Чапљини девет, а у Требињу и Неуму 11 степени Целзијусових.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ста је ту је

25.12.2016 15:04

Нек' је облацно, а сто је топлије нема везе, ја цу дрва лозити па макар било и 15 изнад минус 2.

ОДГОВОРИТЕ