Sutra oblačno, ali toplije vrijeme

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno, ali toplo vrijeme.

Republika Srpska 25.12.2016 | 15:13
Sutra oblačno, ali toplije vrijeme
Ujutro će biti oblačno i uglavnom bez mraza. Slabog mraza jedino može da bude u višim predjelima. Slaba kiša povremeno će padati na istoku, a slab snijeg na planinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće malo toplije vrijeme, sa sunčanim periodima na jugu i zapadu, jedino još ponegdje na istoku može biti slabe kiše.

Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do tri, na jugu do šest, a najviša dnevna od šest na istoku do 12 na zapadu, na jugu oko 15 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Najhladnije je bilo na Bjelašici gdje su u 13.00 časova izmjerena minus četiri stepena, dok je Mostar sa 14 stepeni bio najtopliji.

U Sarajevu i u Rudom izmjeren je minus jedan stepen, nula je bilo u Bihaću i Čelincu, jedan stepen u Banjaluci, Prijedoru, Srpcu, na Manjači, u Višegradu, na Čemernu, u Novom Gradu, Kotor Varošu i Bugojnu, dva na Han Pijesku, u Foči, Zenici i Sanskom Mostu, tri u Bijeljini, na Sokocu, u Srebrenici, Kalinoviku, Mrkonjić Gradu, Krupi na Vrbasu, na Ivan Sedlu, u Goraždu i Gradačcu.

U Doboju, Zvorniku četiri sepena, u Kneževu i Kupresu pet, na Kozari, u Tuzli i Gacku šest, u Bileći, Nevesinju i Livnu sedam, u Čapljini devet, a u Trebinju i Neumu 11 stepeni Celzijusovih.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sta je tu je

25.12.2016 15:04

Nek' je oblacno, a sto je toplije nema veze, ja cu drva loziti pa makar bilo i 15 iznad minus 2.

ODGOVORITE