Позив за "свечано" отварање тенде!

Након што је Предсједништво Босне и Херцеговине прије неколико седмица свечано отворило тротоар испред зграде ове институције, Сарајлије су се досјетиле да ''организују'' и свечано отворење надстрешнице на улазу у зграду Правног факултета.

Босна и Херцеговина 21.12.2016 | 09:58
Позив за "свечано" отварање тенде!
Како се наводи у шаљивом ''позиву'' на свечано отварање надстрешнице, биће приређен и скроман културно-умјетнички програм на Тргу Босне и Херцеговине - посљедњег дана 2016. године.

''Уз овај велики догађај, постављења грандиозне бијеле жељезне надстрешнице, позивамо вас да својим присуством увеличате овај историјски тренутак. Молимо да са собом умјесто цвијећа понесете један црни и један бијели чаршаф'', наводи се између осталог у ''позиву'' објављеном на Фацебооку.

Подсјећамо, вијест о отварању тротоара прије неколико седмица обишла је свијет. Информацију су објавили и неки од најутјецајнијих свјетских медија, а након свега, предсједавајући Предсједништва Младен Иванић се јавно извинио грађанима.

(Н1)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Човјек

21.12.2016 10:09

Идиоти не воде рачуна о архитектонском изгледу веома лијепе зграде него мечу челичне носаче у Бијелој боји Гарантовано да за ово немају грађевинску дозволу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

21.12.2016 23:36

Стварно је овај свијет пуко. Јели то они стављају надтресницу кад изадју из скупоцијени аутомобилс да им киса н е пада у стомак посто мозга немају.

ОДГОВОРИТЕ