Poziv za "svečano" otvaranje tende!

Nakon što je Predsjedništvo Bosne i Hercegovine prije nekoliko sedmica svečano otvorilo trotoar ispred zgrade ove institucije, Sarajlije su se dosjetile da ''organizuju'' i svečano otvorenje nadstrešnice na ulazu u zgradu Pravnog fakulteta.

Bosna i Hercegovina 21.12.2016 | 09:58
Poziv za "svečano" otvaranje tende!
Kako se navodi u šaljivom ''pozivu'' na svečano otvaranje nadstrešnice, biće priređen i skroman kulturno-umjetnički program na Trgu Bosne i Hercegovine - posljednjeg dana 2016. godine.

''Uz ovaj veliki događaj, postavljenja grandiozne bijele željezne nadstrešnice, pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate ovaj istorijski trenutak. Molimo da sa sobom umjesto cvijeća ponesete jedan crni i jedan bijeli čaršaf'', navodi se između ostalog u ''pozivu'' objavljenom na Facebooku.

Podsjećamo, vijest o otvaranju trotoara prije nekoliko sedmica obišla je svijet. Informaciju su objavili i neki od najutjecajnijih svjetskih medija, a nakon svega, predsjedavajući Predsjedništva Mladen Ivanić se javno izvinio građanima.

(N1)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Čovjek

21.12.2016 10:09

Idioti ne vode računa o arhitektonskom izgledu veoma lijepe zgrade nego meču čelične nosače u Bijeloj boji Garantovano da za ovo nemaju građevinsku dozvolu.

ODGOVORITE
Name

Svasta

21.12.2016 23:36

Stvarno je ovaj svijet puko. Jeli to oni stavljaju nadtresnicu kad izadju iz skupocijeni automobils da im kisa n e pada u stomak posto mozga nemaju.

ODGOVORITE