Покренута истрага због "фотографије Шумахера"!

Тужилаштво у Немачкој покренуло је истрагу пошто је медијима наводно понуђена најновија фотографија седмоструког светског шампиона Формуле 1 Михаела Шумахера.

Остали спортови 22.12.2016 | 08:15
Покренута истрага због "фотографије Шумахера"!
Како је навео РТЛ, фотографију је понудио непознати продавац за милион евра.

Тужилаштво у Офенбургу истражује инцидент као наводно нарушавање Шумахерове приватности, пошто је фотографија наводно снимљена и прокријумчарена из његове куће у Швајцарској где се опоравља од тешких повреда главе задобијених на скијању крајем децембра 2013. године.

Шумахерова породица није коментарисала наводе.

Легендарни возач Формуле 1 је шест месеци био у индукованој коми, из које је пробудјен у јуну 2014. године, а у септембру исте године пуштен је на кућно лечење.

Званичне информације о његовом здравственом стању су ретке, а породица је за викенд саопштила да је одлучна да опоравак остане приватна ствар и покренула је иницијативу "Настави да се бориш".

"Михаелово здравље није јавно питање и тако ћемо наставити да се понашамо, без коментара. Правно и дугорочно гледано, свака изјава везана за његово здравље утицала би на личну сферу. Свесни смо да то неки могу тешко да схвате, али то радимо према Михаеловим смерницама и само можемо да захвалимо људима на разумевању", навела је Шумахерова менаџерка Забине Кем.

"Михаел је увек штитио своју приватност, чак и током најуспешнијих тренутака у каријери. Увек је показивао да постоји јасна линија измедју њега као јавне личности и приватно", додала је она.

Шумахер (47) је најуспешнији возач у историји Формуле 1 са 91 победом и седам шампионских титула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар