Божовић: У четвртак ће се знати да ли остајем или не!

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће у четвртак, после разговора са челницима клуба, знати да ли ће остати на том месту.

Фудбал 15.12.2016 | 09:00
Божовић: У четвртак ће се знати да ли остајем или не!
"Не знам шта да кажем. Сутра имамо разговор и после тог разговора са људима из клуба, знаће се шта и како", рекао је Божовић новинарима после утакмице у Сурдулици.

Црвена звезда је после преокрета победила Радник у Сурдулици са 2:1 и после 21 утакмице заузима прво место у Супер лиги са 54 бода, девет више од другопласираног Партизана, који има меч мање.

Медији су последњих неколико дана писали о будућности Божовића на клупи Црвене звезде, која је и даље неизвесна. Он је казао да не зна да ли ће остати на том месту.

Упитан да ли му је утакмица против Радника последња на клупи Звезде, Божовић је одговорио: "За ову полусезону јесте сигурно, да одморимо мало".

Навијачи црвено-белих су транспарентом у првом полувремену поручили Божовићу да желе да остане тренер, на чему им је он захвалио.

"Желим да им захвалим за сву подршку у овој полусезони, као и увек су били 12. играч и нико нема бољих навијача", рекао је Божовић.

Према његовим речима, полусезона је била "много тешка".

"Велики део звездашке јавности се разочарао после Лудогореца, а потом је дошао Сасуоло, иако сам упозоравао да је прерано за обећања, Лига шампиона или Лига Европа. После смо победјивали у првенству због великог фонда играча. Најважније, на крају крајева, је то што смо први", рекао је Божовић.

Звезда ће сезону наставити у другој половини фебруара, када ће у Београду на стадиону "Рајко Митић" дочекати Нови Пазар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар