Видео - ПОР: Коначно шанса за Раћу Петровића! Играо и Марковић, Спортинг се мучио!

Српски тандем од првог минута у дресу Лавова, тренер каже да се Марковић још тражи...

Фудбал 01.12.2016 | 10:00
Видео - ПОР: Коначно шанса за Раћу Петровића! Играо и Марковић, Спортинг се мучио!
Спортинг из Лисабона је победом започео такмичење у Лига купу Португалије који се игра по групама. Такмичење је организовано са четири групе по четири тима, а Спортинг се налази у групи са Варзимом, Аруком и Виторијом Сетубал. У првом колу Спортинг је вечерас савладао Аруку са минималних 1:0.

Тренер Жорж Жезус је искорстио ову прилику да пружи шансу резервиситима. Коначно је праву шансу у дресу Лавова добио Радосав Петровића. Српски везиста који је стигао летос из кијевског Динама се први пут од доласка нашао у стартној постави Спортинга. Тачније, до сада је имао само неколико минута одиграних у финишу меча са Легијом у Лиги шампиона.

Петровић је оставио солидан утисак, а учествовао је у акцији после које је Руиз дао једини гол на мечу. У другом полувремену је оставио бољи утисак него у првом.

Шансу од првог  минута је добио и репрезентативац Лазар Марковић. И он је попутПетровића одиграо цео меч, неколико пута је био опасан у завршници, али није остварио неки конкретан учинак. Мада је имао сјајан продор и додавање на крају када је сервирао стопостотну шансу Кембелу, али је Костариканац био непрецизан.   

„Марковић и Џоел Кембел се труде. Покушавају да пронађу физичку форму, самопуздање и сигурност“, рекао је тренер Жорж Жезус после меча. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар