Video - POR: Konačno šansa za Raću Petrovića! Igrao i Marković, Sporting se mučio!

Srpski tandem od prvog minuta u dresu Lavova, trener kaže da se Marković još traži...

Fudbal 01.12.2016 | 10:00
Video - POR: Konačno šansa za Raću Petrovića! Igrao i Marković, Sporting se mučio!
Sporting iz Lisabona je pobedom započeo takmičenje u Liga kupu Portugalije koji se igra po grupama. Takmičenje je organizovano sa četiri grupe po četiri tima, a Sporting se nalazi u grupi sa Varzimom, Arukom i Vitorijom Setubal. U prvom kolu Sporting je večeras savladao Aruku sa minimalnih 1:0.

Trener Žorž Žezus je iskorstio ovu priliku da pruži šansu rezervisitima. Konačno je pravu šansu u dresu Lavova dobio Radosav Petrovića. Srpski vezista koji je stigao letos iz kijevskog Dinama se prvi put od dolaska našao u startnoj postavi Sportinga. Tačnije, do sada je imao samo nekoliko minuta odigranih u finišu meča sa Legijom u Ligi šampiona.

Petrović je ostavio solidan utisak, a učestvovao je u akciji posle koje je Ruiz dao jedini gol na meču. U drugom poluvremenu je ostavio bolji utisak nego u prvom.

Šansu od prvog  minuta je dobio i reprezentativac Lazar Marković. I on je poputPetrovića odigrao ceo meč, nekoliko puta je bio opasan u završnici, ali nije ostvario neki konkretan učinak. Mada je imao sjajan prodor i dodavanje na kraju kada je servirao stopostotnu šansu Kembelu, ali je Kostarikanac bio neprecizan.   

„Marković i Džoel Kembel se trude. Pokušavaju da pronađu fizičku formu, samopuzdanje i sigurnost“, rekao je trener Žorž Žezus posle meča. 



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar