Карлето дочекао прве критике!

Не можеш стално да играш у истој формацији! Чувеном голману Оливеру Кану не допада се филозофија италијанског стручњака...

Фудбал 01.12.2016 | 11:30
Карлето дочекао прве критике!
Мислили сте да се то неће догодити? Е па преварили сте се. Бајерн не игра онако како се од њега очекује и на рачун Карла Анчелотија стигле су прве отворене критике. Иако је јавна тајна да је италијански стручњак зарад Лиге шампиона у други план ставио Бундеслигу и јасно поручио да се прави Бајерн може очекивати тек у марту, појединци баш и немају стрпљења. Један од таквих јесте легендарни голман баварског гиганта и немачке репрезентације Оливер Кан, познати заљубљеник у лик и дело Пепа Гвардиоле.

"Мечеви под вођством Карла Анчелотија нису ни изблиза инспиративни као код Гвардиоле. Италијан игра само у формацији 4-3-3 и као што видимо неће много одступати од тога. Велико је питање да ли у данашњем модерном фудбалу може да се игра само у једном систему. Ово је нешто тотално другачије од Пеповог Бајерна", изјавио је Кан.  

Познати ТВ коментатор ефектно је закључио своје излагање...

"Моје мишљење да је довођење Анчелотија за тренера било погрешно. Много више смисла имало би довести некога ко следи Гвардиолине идеје".  

Шта рећи осим да нам остаје да сачекамо пролеће и видимо ком опанци ком обојци...

До тада, сумња ли ко у Карлетове методе после свега? 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар