Karleto dočekao prve kritike!

Ne možeš stalno da igraš u istoj formaciji! Čuvenom golmanu Oliveru Kanu ne dopada se filozofija italijanskog stručnjaka...

Fudbal 01.12.2016 | 11:30
Karleto dočekao prve kritike!
Mislili ste da se to neće dogoditi? E pa prevarili ste se. Bajern ne igra onako kako se od njega očekuje i na račun Karla Ančelotija stigle su prve otvorene kritike. Iako je javna tajna da je italijanski stručnjak zarad Lige šampiona u drugi plan stavio Bundesligu i jasno poručio da se pravi Bajern može očekivati tek u martu, pojedinci baš i nemaju strpljenja. Jedan od takvih jeste legendarni golman bavarskog giganta i nemačke reprezentacije Oliver Kan, poznati zaljubljenik u lik i delo Pepa Gvardiole.

"Mečevi pod vođstvom Karla Ančelotija nisu ni izbliza inspirativni kao kod Gvardiole. Italijan igra samo u formaciji 4-3-3 i kao što vidimo neće mnogo odstupati od toga. Veliko je pitanje da li u današnjem modernom fudbalu može da se igra samo u jednom sistemu. Ovo je nešto totalno drugačije od Pepovog Bajerna", izjavio je Kan.  

Poznati TV komentator efektno je zaključio svoje izlaganje...

"Moje mišljenje da je dovođenje Ančelotija za trenera bilo pogrešno. Mnogo više smisla imalo bi dovesti nekoga ko sledi Gvardioline ideje".  

Šta reći osim da nam ostaje da sačekamo proleće i vidimo kom opanci kom obojci...

Do tada, sumnja li ko u Karletove metode posle svega? 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar