Мурињо се баш ''наврзао'' на Венгера!

Већ 14 година не може да састави шампионски тим! “Од мене то траже за четири месеца“, каже тренер Манчестер јунајтеда.

Фудбал 24.11.2016 | 11:30
Мурињо се баш ''наврзао'' на Венгера!
Опробани је то рецепт Жозеа Муриња. Кад екипи баш и не иде он је заштити тиме што оспе паљбу по свима другима и гнев јавности скрене на себе. Притом покуша да испровоцира конкуренцију и примора их да уместо о терену размишљају о његовим отровним стрелицама. Арсен Венгер је стара муштерија, па је тренер Арсенала и сада на мети новог шефа струке Манчестер јунајтеда.

Само неколико дана пошто је рекао да га острвски новинари не цене колико Венгера, те да заборављају да је он са Челсијем био шампион пре само 18 месеци, а Арсенал још сада већ давне 2004. године, Мурињо је опет распалио по француском стручњаку.

"Венгер већ 14 година не успева да направи шампионски тим (овде Мурињо греши, прошло је 12 година од Венгерове последње титуле, прим. аут.). Ја сам овде тек четири месеца. Неке ствари се траже само од мене, али не важе за друге", пожалио се Мурињо у изјави за бразилски И-Ес-Пи-Ен.

Вероватно љут због тога што му је у суботњем дербију победа над Арсеналом измакла пошто је Оливије Жиру погодио у 89. минуту за коначних 1:1. Јунајтед је остао далеко иза водеће групе. А од Муриња се само титуле освајају.

"Мора да је тако због каријере коју са направио. Зато што сам долазио у клубове и одмах освајао. Манчестеру сада заиста треба период стабилности. И клуб жели да ми то пружи. Навијачи такође. Само што штампа то не прихвата баш најбоље", каже Мурињо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар