Кање Вест у болници

Амерички репер Кање Вест смештен је у болницу након што је изненада прекинуо америчку турнеју на којој је требало да одржи још 21 концерт, јављају амерички медији.

Забава 22.11.2016 | 11:08
Кање Вест у болници
Наводећи неименоване изворе и представнике музичара, медији јављају да је Вест јуче поподне по локалном времену превезен у болницу у Лос Анђелесу због стреса и исцрпљености и да ће тамо провести ноћ ради сопствене безбедности.

Представник полиције у Лос Анђелесу рекао је за АП, не потврђујући да се ради о Кање Весту, да су позвани на адресу у Западном Холивуду јуче поподне и кад су дошли видели су да се не ради о криминалним радњама већ о "медицинској ситуацији". Пацијент је колима хитне помоћи пребачен у болницу у смештен на оделење психијатрије, речено је агенцији АП.

Представници музичара и његове супруге Ким Кардашијан одбили су да одговоре на захтеве да потврде ове извештаје.

Свет је управо отказао своју америчку турнеју Сент Пабло после вишедневних чудних и бесних испада због којих је чешће него обично био тема на друштвеним мрежама.

Вест је изненадна у недељу увече отказао концерт у Лос Анђелесу само три сата пре наступа, а после тога је одлучио да откаже целу турнеју која је требало да траје до 31. децембра.

Он је у суботу разочарао публику јер је на концерту у Сакраменту извео само три песме док је остатак наступа искористио за тираду против колега Џеј-Зија и Бијонсе с којима је наступао током предизборне кампање, подржавајући Хилари Клинтон.

Амерички музичар је пре неколико дана рекао да није гласао на америчким председничким изборима и додао да би у случају да је изашао на гласање свој глас дао победнику, републиканцу Доналду Трампу.

Он је током викенда преплавио свој Инстаграм налог са готово 100 мутних и лоше кадрираних модних фотографија.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

модричанин

22.11.2016 14:43

Лоша дрога,промијенио дилера.

ОДГОВОРИТЕ