Николић: Настављамо сарадњу са Русијом

Председник Србије Томислав Николић данас је у Београду са Николајем Патрушевим, секретаром Савета безбедности Руске Федерације, разговарао о актуелној политичкој и безбедносној ситуацији у региону и у свету и моделима војно-техничке (ВТ) сарадње између Србије и Русије.

Србија 26.10.2016 | 18:10
Николић: Настављамо сарадњу са Русијом
У разговору је посебан акценат стављен на борбу против међународног тероризма, борбу против трговине наркотицима, као и на питања информационе безбедности, саопштила је Служба за информисање председника Реепублике.

Патрушев је изразио задовољство састанцима које је у Београду имао са представницима државних органа и истакао да су они конкретизовали даље кораке у нашој сарадњи и показали да нема размимоилажења у темама за које су заинтересоване обе државе.

Председник Николић је истакао да Србија не намерава да уводи санкције Руској Федерацији, јер би то имало озбиљне и врло штетне последице по интересе наше земље и без икакве потребе би нарушило традиционално пријатељство које постоји између наших држава.

Секретар Савета безбедности Руске Федерације Николај Патрушев пренео је председнику Николићу срдачне поздраве председника Руске Федерације, Владимира Путина, наведено је у саопштењу.

Извор: Спутњик
Фото: Тања Валич

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мф

26.10.2016 20:21

Само су нам Руси и Кинези прави пријатељи а запад нам је највеци непријатељ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: мф

26.10.2016 20:48

Сви незапослени Срби ће сад НАВАЛИТИ у Русију, јер тамо је "МНОГО БОЉЕ" него на МРСКОМ ЗАПАДУ !!! Како ствари стоје, и они Срби, који тренутно раде на ЗАПАДУ, ће пребјећи код браће Руса, јер им је тамо већа могућност да "ДОБРО ЗАРАДЕ" !? А још кад нас и Кинези почну МОЛИТИ ДА КОД ЊИХ РАДИМО, гдје ће нам бити крај!? БИЋЕ ТО "СПАС ЗА СВЕ НАС" !!!

ОДГОВОРИТЕ