"Кретена би ослободили и да је убио човјека"

Хајде да видимо, ако није кретен (Чанак), нека се открије ко је онда. И ко је стављао пиштољ на главу оном човеку што је возио пребијеног?

Србија 26.10.2016 | 16:40
"Кретена би ослободили и да је убио човјека"
Срам их било. Да сам ја некога тако убио од батина, шта би било?! Сигурно бих отишао 30 дана у притвор, па бих после, вероватно, не знам, добио годину и по затвора, ако не и више.

Сигуран сам у то. Или да сам ја то организовао, шокиран је био Данило Дача Икодиновић, бивши ватерполиста, испред чије је кафане „Тако је суђено“ лидер ЛСВ брутално пребио Павла Лешановића из Београда.

Олешио човека

"Да ли је могуће да неко олеши човека од батина и да није крив? Ко је онда пребио тог човека? Ајде није онај кретен, ко га је онда пребио? Хајде да видимо, ако није Чанак, нека се открије ко је онда. И ко је стављао оном човеку што је возио пребијеног пиштољ на главу? Судија је мртва ладна одбила и прихватила Чанково објашњење да му није уперио пиштољ, него прст. Хеј, људи, прст и цев, је л‘ то исто? Зар неко може, осим те судије, да поверује у то. Па зар је то нормално" каже Икодиновић.



Како даље каже, какву то поруку шаље држава и правосуђе. Да га је Чанак убио, опет би га ослободили. Е, то је проблем!

"Када сам чуо да је поново ослобођен, био сам бесан, ма не знам, и више него бесан. Зато што сутра то може и мени да се догоди и шта онда, ослободе га и океј. И ово се зове правна држава. То је право. Ово није право и очигледно данас све може да се плати, право и правда нису исти за све" каже видно бесан Икодиновић.

На то што је Чанак урликао и лупао штапом у судници, Икодиновић каже да би он гарантовано трпео последице да је тако нешто урадио у судници.


Павле Лесановиц

Преиначили повреде

"Али он је мангуп, шта бих друго рекао. Још су преиначили из тешких телесних повреда у лаке, ма све су обрнули онако како треба да се човек ослободи. Ма, по мени, он није ни човек. Јер онако када урадиш и онда избегаваш да си ти то урадио, ти ниси мушко, ти си женско. Уз све поштовање према женама, упоредио сам жене као слабији пол, никако да их омаловажам, далеко било", закључио је Данило Икодиновић.

Тужилаштво

ПРЕДЛОЖЕНА УСЛОВНА КАЗНА

Тужилаштво је првобитном оптужницом из 2013. теретило Чанка за насилничко понашање у септембру 2012, али је при крају поступка оптужница преквалификована на наношење лаких телесних повреда и угрожавање безбедности. Тужилаштво је тада у завршној речи предложило да Чанак буде осуђен на осам месеци условно на две године, међутим суд га је 30. марта ове године ослободио кривице.

(Курир)
Фото Новости.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мислим

26.10.2016 15:00

То дебело и дјубре ради шта хоће по Србији.Лаје колико може ,пљује и ником ништа.Србија је корумпирана до сржи,све је на продају и све је могуће.Где је син Митровица?Ста је било јел и ту тата моћан и несме се ни судити.Еј јадни ли смо и бедни .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

26.10.2016 15:24

Е мој Икодиновицу јос незнас гдје зивис!

ОДГОВОРИТЕ