"Kretena bi oslobodili i da je ubio čovjeka"

Hajde da vidimo, ako nije kreten (Čanak), neka se otkrije ko je onda. I ko je stavljao pištolj na glavu onom čoveku što je vozio prebijenog?

Srbija 26.10.2016 | 16:40
"Kretena bi oslobodili i da je ubio čovjeka"
Sram ih bilo. Da sam ja nekoga tako ubio od batina, šta bi bilo?! Sigurno bih otišao 30 dana u pritvor, pa bih posle, verovatno, ne znam, dobio godinu i po zatvora, ako ne i više.

Siguran sam u to. Ili da sam ja to organizovao, šokiran je bio Danilo Dača Ikodinović, bivši vaterpolista, ispred čije je kafane „Tako je suđeno“ lider LSV brutalno prebio Pavla Lešanovića iz Beograda.

Olešio čoveka

"Da li je moguće da neko oleši čoveka od batina i da nije kriv? Ko je onda prebio tog čoveka? Ajde nije onaj kreten, ko ga je onda prebio? Hajde da vidimo, ako nije Čanak, neka se otkrije ko je onda. I ko je stavljao onom čoveku što je vozio prebijenog pištolj na glavu? Sudija je mrtva ladna odbila i prihvatila Čankovo objašnjenje da mu nije uperio pištolj, nego prst. Hej, ljudi, prst i cev, je l‘ to isto? Zar neko može, osim te sudije, da poveruje u to. Pa zar je to normalno" kaže Ikodinović.



Kako dalje kaže, kakvu to poruku šalje država i pravosuđe. Da ga je Čanak ubio, opet bi ga oslobodili. E, to je problem!

"Kada sam čuo da je ponovo oslobođen, bio sam besan, ma ne znam, i više nego besan. Zato što sutra to može i meni da se dogodi i šta onda, oslobode ga i okej. I ovo se zove pravna država. To je pravo. Ovo nije pravo i očigledno danas sve može da se plati, pravo i pravda nisu isti za sve" kaže vidno besan Ikodinović.

Na to što je Čanak urlikao i lupao štapom u sudnici, Ikodinović kaže da bi on garantovano trpeo posledice da je tako nešto uradio u sudnici.


Pavle Lesanovic

Preinačili povrede

"Ali on je mangup, šta bih drugo rekao. Još su preinačili iz teških telesnih povreda u lake, ma sve su obrnuli onako kako treba da se čovek oslobodi. Ma, po meni, on nije ni čovek. Jer onako kada uradiš i onda izbegavaš da si ti to uradio, ti nisi muško, ti si žensko. Uz sve poštovanje prema ženama, uporedio sam žene kao slabiji pol, nikako da ih omalovažam, daleko bilo", zaključio je Danilo Ikodinović.

Tužilaštvo

PREDLOŽENA USLOVNA KAZNA

Tužilaštvo je prvobitnom optužnicom iz 2013. teretilo Čanka za nasilničko ponašanje u septembru 2012, ali je pri kraju postupka optužnica prekvalifikovana na nanošenje lakih telesnih povreda i ugrožavanje bezbednosti. Tužilaštvo je tada u završnoj reči predložilo da Čanak bude osuđen na osam meseci uslovno na dve godine, međutim sud ga je 30. marta ove godine oslobodio krivice.

(Kurir)
Foto Novosti.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mislim

26.10.2016 15:00

To debelo i djubre radi šta hoće po Srbiji.Laje koliko može ,pljuje i nikom ništa.Srbija je korumpirana do srži,sve je na prodaju i sve je moguće.Gde je sin Mitrovica?Sta je bilo jel i tu tata moćan i nesme se ni suditi.Ej jadni li smo i bedni .

ODGOVORITE
Name

Crni

26.10.2016 15:24

E moj Ikodinovicu jos neznas gdje zivis!

ODGOVORITE