Зечевић: Моја мисија у Партизану је завршена!

Жарко Зечевић, иако је било најава, неће имати функцију у новој управи ФК Партизан. За некадашњег "генсека" црно-белих успешно окончана Скупштина је корак унарпед стварању јединства у Хумској.

Фудбал 25.10.2016 | 17:30
Зечевић: Моја мисија у Партизану је завршена!
За време и после Скупштине ФК Партизана, на којој је Милора Вучелић изабран за председника клуба, али на којој ни овај пут нису били присутни делегати опозиције предвођени Ненадом Бјековићем, као ретко до сада истицана је важност заједништва и помирења две струје црно-белих.

Опозиција ће, ипак, своју правду покушати да потражи правним путем на суду и за њу, како су претходних дана истицали, више нема разговора Милорадом Вучелићем и новим челницима клуба.

Упитан да ли су догађаји на последњој Скупштини ФК Партизан корак унапред или уназад ка заједништву у црно-белој пордици, Жарко Зечевић је одговорио: "Да мислим да је корак уназад не бих ни учествовао на Скупштини. Ово је корак унапред и мора тако да буде".

Некадашњи генерални секретар рекао је да оно што се дешавало на претходним седницама Скупштине клуба, али и "прљав веш" који се обострано износио претходних месеци у јавност морају да постану ружна прошлост и да такве ствари више не смеју да се понове.

"Надам се да ће после овога сви да се уразуме и призвати памети. Не смеју оваке ствари више да се понове. Знате да се у једном другом клубу Скупштина одржава већ две године, па се ником ништа не дешава".

Жарко Зечевић је у мају требало да постане потпредседник Партизана о чему је и јавно говорио. У међувремну је одлучио да се поново склони из Хумске.

"Са данашњом Скупштином завршио сам своју мисију за дуже време у ФК Партизан", подвукао је Зечевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар