Лејди Гага објавила албум "Јоанне"

Након две године, једна од најпопуларнијих поп звезда данашњице – Лејди Гага враћа се с новим албумом “Јоанне“.

Забава 21.10.2016 | 16:55
Лејди Гага објавила албум "Јоанне"
Лејди Гага је данас представила свој дуго очекивани студијски албум “Јоанне“. На албуму се налази 11 нових песама уз три додатне песме на делукс издању. „Овим албумом желим да изненадим фанове... Ово је било једно невероватно искуство – попут тражења душе“ – рекла је Гага. Претпоставља се да је назив албума “Јоанне“ инспирисан именом Гагине тетке, а и ресторан у Њујорку који је у власништву њеног оца се такође тако зове – док Гагино пуно име гласи: Стефани Јоанне Ангелина Германотта.

Продукцијом су се позабавили Блоод Поп (познатији као Блоод Диамондс), искусни Марк Ронсон, али и сама Ладy Гага. Током рада на албуму Ронсон је предложио да се у креативни процес укључи фронтмен психоделичног бенда Таме Импала – Кевин Паркер, али и Јосх Хомме (члан бенда Qуеенс оф тхе Стоне Аге), који је свирао гитару на песми “Јохн Wаyне“. С друге стране, на Гагин лични позив, инди фолк музичар Фатхер Јохн Мистy је свирао бубњеве. На издању гостује једино Флоренце Wелцх (Флоренце анд тхе Мацхине) и то на песми “Хеy Гирл“.

Први сингл са албума, “Перфецт Иллусион“, објављен је 9. септембра, а пратећи видео-спот на YоуТубе/ВЕВО каналима има преко невероватних 36 милиона прегледа:


Б 92
фото:yоу тубе

Коментари / 0

Оставите коментар