Све што нисте знали о легендарном Рону Џеремију

Најпознатији порно-глумац на света Рон Џереми већ деценијама успешно опстаје у порно индустрији, а остварио се и у Холивуду. Томе у прилог иде и чињеница да је његова аутобиографија недељама држала врх листе бестселера Неw Yорк Тимес-а.

Забава 17.10.2016 | 15:54
Све што нисте знали о легендарном Рону Џеремију
“Већина људи ће се након моје књиге осећати добро кад погледа порнић. Желим да људи имају здрав став према порнографији и моја књига то чини”, изјавио је Џереми.

Представљамо вам неке од најзанимљивијих чињеница о овом страственом 63-годишњаку:

Млади дани

 Рођен је као Роналд Џереми Хајат 12. марта 1953. Отац му је био физичар, а мајка књижевна уредница, која је током Другог светског рата радила у ОСС-у, агенцији која је претходила сувременој ЦИА. Рон течно говори немачки и француски језик.

Почетак каријере

 Рон је првобитно желео да се “озбиљно” бави глумом, али је као позоришни глумац готово гладовао. Захваљујући фотографијама које је његова тадашња девојка послала магазину, убрзо је почео да позира за Плаyгирл.

Тада је користио своје средње име, Р. Хајат, па је његова бака Роуз морала да се исели из стана на месец дана јер није могла да поднесе небројене телефонске позиве оних који су помешали њихове иницијале.

“Отац ми је рекао: ‘Ако желиш у тај голи, луди бизнис, нека буде. Али будеш ли још једном користио наше презиме, убићу те'”, испричао је касније Рон.

Убрзо након тог разговора, престао је да користити презиме како не би срамотио своју породицу.

Џереми је магистар

 Рон је факултетски образован човек. Завршио је четворогодишње студије и написао магистарски рад из глуме на Квинс колеџу у Њујорку. Држао је и посебне курсеве глуме и често мењао асистенте на редовним предавањима на колеџу.

“Да ме родитељи виде са својом децом, одмах би звали полицију”, нашалио се на рачун свог професорског искуства.

Често се појављује у музичким спотовима

 Рон је један од ретких порно-глумаца који је постигао славу изван индустрије и постао део мејнстрима.

Међу његовим бројним активностима и интересовањима свакако је појављивање у музичким спотовима. До сада се појавио у спотовима Гунс’н’Росес, Стеел Пантхер, Флигхт оф тхе Цонцордс, Меркјурија Рива, али и популарном хиту новије генерације “Сеxy Анд И Кноw Ит”, који изводи ЛМФАО.

Добро га познају и гејмери

 Рон је добро познат и у свету игара, а његово тело “пикселизовано” је у игрицама попут Постал ИИИ, али и заразној игри Целебритy Деатхматцх. Његов глас се такође појављује у игри Бонетоwн.

Рон није само порно глумац

 Њега можете видети у у “обичним” холивудским филмовима попут “Гхостбустерса”, али и уз велика имена попут Џејсона Стетама у филму “Цранк: Хигх Волтаге”.

Занимљиво је да је глумио и у Диснеy филму “Боне Цхиллерс”, где се појавио у потпуно другачијем издању, под маскама, како не би узнемирио родитеље.

Има свој бренд рума

 …који је, судећи по наградама, врхунског квалитета.

Бори се за права животиња

 Глумац често сарађује с организацијом ПЕТА. Пре неколико година је написао писмо Националном Институту за здравље захтевајући да прекину сексуално експериментисање с глодарима јер због тога њихови гени мутирају, а на мозгу јављају тешка оштећења.

Један од ретких милионера у порно индустрији

 Иако многи подразумевају да порно звезде завршавају каријеру без пребијене паре, то није случај с Џеремијем.

Он никад није упадао у проблеме с дрогом и алкохолом. Паметним радом, не само у порно индустрији, већ на свим пољима забавне индустрије успео је да постане милионер.

Никад не жели да се пензионише

“Природа је окрутна! Што сте старији, треба вам више напора да полетите. Не желим да будем бивша порно звезда. Желим да и даље имам тај статус”, рекао је једном приликом.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар