Анастасија представила мами момка кошаркаша

Светлана Ражнатовић задовољна је избором зета, али не жели да се меша у љубавни живот своје ћерке. Као и до сада, пружаће јој подршку, али неће коментарисати њене одлуке.

Забава 16.10.2016 | 13:06
Анастасија представила мами момка кошаркаша
Ражнатовић, ћерки музичке звезде Светлане Ражнатовић, пошло је за руком да два месеца крије од јавности везу с кошаркашем Милошем Теодосићем.

 Њих двоје и даље не желе да коментаришу романсу, међутим, њихови блиски пријатељи за "Блиц" откривају да су срећни и да уживају у љубави, коју је подржала и њена мајка Светлана - Цеца Ражнатовић.

- Прво је открила Цеци да је заљубљена, а након неколико дана решила је да свог изабраника упозна с мајком. Како се Цеца никада није мешала у љубавни живот своје деце, тако је било и овога пута. Била је срећна јер је видела да је њена ћерка задовољна, а упознавање је прошло у пријатној атмосфери.

Цеца је с Теом разговарала о успеху спортиста, открила му своје планове када је њена каријера у питању, а Анастасија је била задовољна што се мајки допао њен избор партнера - открива извор близак новом пару.

Ћерка музичке звезде поверила се само блиским пријатељицама да је у вези с кошаркашем јер није желела да њен љубавни живот поново буде у првом плану.

- Након раскида с Костадином, Анастасија је решила да не говори о свом избору партнера. Схватила је да се опекла оног тренутка када је дозволила да медији буду упућени у сваки њен корак, па је сада решила да о приватном животу више не говори - открива извор близак атрактивној лепотици.

Како "Блиц" сазнаје, главни кривац за ову романсу био је посинак Лепе Брене - Филип Живојиновић, и то на инсистирање капитена српске кошаркашке репрезентације.

- Тео је близак с Филипом, и данима је инсистирао на томе да га упозна са Анастасијом.

Када су се срели, то је била љубав на први поглед. Разменили су бројеве, а након тога су почели тајно да се виђају - открива извор.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар