Anastasija predstavila mami momka košarkaša

Svetlana Ražnatović zadovoljna je izborom zeta, ali ne želi da se meša u ljubavni život svoje ćerke. Kao i do sada, pružaće joj podršku, ali neće komentarisati njene odluke.

Zabava 16.10.2016 | 13:06
Anastasija predstavila mami momka košarkaša
Ražnatović, ćerki muzičke zvezde Svetlane Ražnatović, pošlo je za rukom da dva meseca krije od javnosti vezu s košarkašem Milošem Teodosićem.

 Njih dvoje i dalje ne žele da komentarišu romansu, međutim, njihovi bliski prijatelji za "Blic" otkrivaju da su srećni i da uživaju u ljubavi, koju je podržala i njena majka Svetlana - Ceca Ražnatović.

- Prvo je otkrila Ceci da je zaljubljena, a nakon nekoliko dana rešila je da svog izabranika upozna s majkom. Kako se Ceca nikada nije mešala u ljubavni život svoje dece, tako je bilo i ovoga puta. Bila je srećna jer je videla da je njena ćerka zadovoljna, a upoznavanje je prošlo u prijatnoj atmosferi.

Ceca je s Teom razgovarala o uspehu sportista, otkrila mu svoje planove kada je njena karijera u pitanju, a Anastasija je bila zadovoljna što se majki dopao njen izbor partnera - otkriva izvor blizak novom paru.

Ćerka muzičke zvezde poverila se samo bliskim prijateljicama da je u vezi s košarkašem jer nije želela da njen ljubavni život ponovo bude u prvom planu.

- Nakon raskida s Kostadinom, Anastasija je rešila da ne govori o svom izboru partnera. Shvatila je da se opekla onog trenutka kada je dozvolila da mediji budu upućeni u svaki njen korak, pa je sada rešila da o privatnom životu više ne govori - otkriva izvor blizak atraktivnoj lepotici.

Kako "Blic" saznaje, glavni krivac za ovu romansu bio je posinak Lepe Brene - Filip Živojinović, i to na insistiranje kapitena srpske košarkaške reprezentacije.

- Teo je blizak s Filipom, i danima je insistirao na tome da ga upozna sa Anastasijom.

Kada su se sreli, to je bila ljubav na prvi pogled. Razmenili su brojeve, a nakon toga su počeli tajno da se viđaju - otkriva izvor.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar